Taidetalon tiistaikonsertit jatkuvat! Mikko Innanen – uudistuneet maakuntalaulut-konsertti.

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
09.04.2019
19:00 - 20:00

Tapahtumapaikka
Loimaan Taidetalo
Rantatie 2, Loimaa


 

Mikko Innanen – uudistuneet maakuntalaulut-konsertti

Taidetalossa soitetaan maakuntalaulut uusiksi

Yrjö-palkittu jazz-muusikon Mikko Innasen maakuntalaulu-uudistus on saksofonistin pitkäaikainen hanke, jossa Suomen maakuntalaulut saavat rohkean, uudenlaisen käsittelyn.

Projektissaan Innanen on säilyttänyt perinteiset maakuntarajat ja –hallintorakenteet keskittyen uudistustyössään ennen kaikkea sisällöllisiin toimiin. Projektin kärkihanke on perinteisten maakuntalaulujen uudella tavalla ja uudenlaiselta arvopohjalta esittäminen.

Saksofonisti Mikko Innanen on toteuttanut uudistustyötään ympäri Suomea vaihtelevissa kokoonpanoissa haitaristi Veli Kujalan, tuubisti Petri Keskitalon ja rumpali Mika Kallion kanssa sekä muutaman kerran soolona kuten nyt kevään minikiertueella, joka pysähtyy Loimaan Taidetalossa. Aviador kustannus julkaisee alkusyksystä 2019 uudenlaisen jazzia ja eturivin nykyrunoilijoiden uusia maakuntatekstejä sisältävän yhdistelmäteoksen: Mikko Innasen Maakuntauudistus — Soitannollis-lyyrillinen eepos

Loimaan Taidetalossa on mahdollisuus kuulla näyte tästä projektista tiistaina huhtikuun 9. päivä. Tuolloin Innanen esiintyy yksin saksofoninsa kanssa. Tilaisuus on maksullinen ja sen järjestää Loimaan kulttuuripalvelut.

Konsertti alkaa klo 19 ja kestää noin tunnin.

Liput 10/8€, museokortilla 7/5€

 

Oikein paljon tervetuloa!

Lisätietoa: www.loimaantaidemuseo.fiJaa tapahtuma Facebookissa