Talvilomapuuhaa Sarka-museolla

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
23.02.2021 - 07.03.2021
10:00 - 17:00

Tapahtumapaikka
Suomen maatalousmuseo Sarka
Vanhankirkontie 383, Loimaa


Talvilomaviikoilla 8-9 Suomen maatalousmuseo Sarka järjestää mukavaa, omatoimista tekemistä talvilomalaisille. Erityisenä talviloma-ajan tekemisenä ovat erilaiset museobingot. Bingot ohjaavat kävijät tutustumaan eri puolella museota oleviin näyttelyihin. Museobingon voi valita neljästä eri vaihtoehdosta, joten mieluinen peli varmasti löytyy. Bingoissa etsitään eläimiä, värejä, museoesineitä ja ruokaan liittyviä asioita.

Bingoilemaan pääsee museon aukioloaikoina.  Museo on auki ti-su klo 10-17. Museolla on käynnissä kattoremontti ja tämän vuoksi museolla on toistaiseksi vapaa pääsy.

Remontin takia perusnäyttely, Maatalouden aika, on nyt suljettuna, mutta muut näyttelyt ovat avoinna. Kävijät voivat vierailla Ennen koneita -näyttelyssä, Koneista voimaa!- näyttelyssä, uudessa Tehtaiden tekemää-ruokaa näyttelyssä, sekä Tiistaitarjotin näyttelyssä Riihessä.

Sarka noudattaa alueellisia rajoituksia kävijämääristä ja työntekijämme pitävät huolen, että asiakkaita ohjataan turvalliseen museokäyntiin. Sarka-museo on kolmessa eri rakennuksessa ja pyrimme väljään, mahdollisimman vähäkontaktiseen museokäyntiin. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä vierailun aikana.

Tervetuloa museolle talviloman viettoon!Jaa tapahtuma Facebookissa